De Bende van Hiernaast, het e-book, nu in de voorverkoop!

Via deze link kunt u bij Kobo (bol.com) het e-book van De Bende van Hiernaast bestellen voor levering op 1 mei.

Amazon en Kobo, gratis reader in uw appstore

Hier vindt u de Kindle versie van het boek. Beide, dus zowel Kobo als Amazon hebben een gratis app voor Android en iOS.

Voor ervaren e-book lezers vertel ik niks nieuws. Maar voor u als nieuwe e-book lezer, zoek in uw appstore naar Kobo of Kindle en een gratis app staat tot uw beschikking.

Uiteraard vervuld het mij met grote trots u mijn eerste roman te presenteren.

Anderhalf jaar heb ik erover gedaan De Bende van Hiernaast te schrijven. Niet constant doorgewerkt hoor. Want schrijven is een proces waarin je geregeld even stilvalt. Dat is ook goed. Want zo heb je tijd nog eens terug te lezen, verhalen uit te diepen en details aan te passen. En, in mijn geval dan, werken en mijn leven in te richten. Wat dringend nodig was na een hele lastige periode met veel overlast, tijdelijk elders wonen en een depressie dientengevolge.

Het is gelukt!

Het boek bestaat nu. Voor u om het te lezen. En ik hoop dan ook van ganse harte dat u dat in grote getale gaat doen. Want het leest volgens mijn proeflezers gemakkelijk weg, emotioneerde, hield je aan het lezen en laat goed zien wat er nodig is in de Jeugdzorg vandaag de dag.

Stefan Vlaminckx

Auteur De Bende van Hiernaast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *